Idol såklart...

Jag självklart måste man skriva någon rad om kvällens Idol. Börjar med att säga att oj vad bra att flickorna gick vidare. Och sen måste jag säga att tror inte att det var många som satt helt oberörda hemma i tv-sofforna när Amanda sjöng sin första låt. Helt jävla otroligt! Det absolut största ögonblicket i svenska Idols historia tycker jag! Jag hoppas verkligen att Amanda tar hem allt. Visst är Marie en otroligt duktig sångerska men nånstans så känns det ändå som att hon fick sin tv-tid i Big Brother...

Var in och kikade på Aftonbladet nyss och när jag röstade vid ca 23.03 så var ställningen denna:

image14

Snacka om att det blir spännande i globen!

Så otroligt trött

Blev klar med engelskan strax före 06,00 imorse. Kröp ner i soffan under täcket och tänkte försöka somna men kattfan var ju helt otroligt busig. Kikade på lite gamla Houseavsnitt och slumrade nog till en stund för jag vaknade vid 20 i 8 när Niklas skulle åka på jobbet. La mig i sängen och där gick det bättre att sova =)

Är så seg, förstår inte hur jag ska få nåt gjort idag. Men men. Jag återkommer lite senare så ska vi se om jag gjort något eller om jag suttit som en zombie hela dagen. Jag skulle ju i och för sig behöva släpa mig ner på köpingen och köpt två julklappar. Och så sa vi ju faktiskt att vi skulle göra en adventskalender med julklappar, jag tror minsann han har glömt det, så bara därför ska jag vara duktig och fixa =)

Så här trött är jag!


Jag har pysslat idag =)

Ska INTE skriva mycket nu för jag är så trött så trött. Fast egentligen inte men jag ska i alla fall försöka komma i säng innan det blir alldeles för sent. Har kommit ut någorlunda i tid den här veckan och det har verkligen varit jätteskönt så jag ska försöka imorn också!


Ja det här har jag pysslat med idag. Gjort två st egna julstrumpor. Vi har ju en öppenspis och det vore ju mysigt att ha julstrumpor hängande vid den. Ska julpynta och greja på imorn hade jag tänkt så det kommer väl en uppdatering om hur det blev när det blev färdigt!


God Natt alla bloggare!

Det här tog mycket längre tid än det ser ut!!!

image13

Trevlig helg i Uppsala

Hade riktigt riktigt kul i lördags. Fast jag inte alls mådde bra på dan innan men kvällen blev alldeles jättebra =) Många trevliga människor och världens godaste mat! Kommer ta lång tid innan någon/något kan toppa den julmaten!

Blev väldigt sent dock, hmm undra vems fel det var?! Pratade nog nästan i sömn där ett tag. Och inte trodde jag att jag var så jäkla grym på Sing Star! Jag ägde helt enkelt! Hoppas verkligen verkligen att jag får det i julklapp *blink blink*

Efter förra veckans resultat på engelskan så tycker man ju att jag borde vara motiverad den här veckan också men icke. Är ju så jävla lat så hälften vore nog.

Funderar på att börja med julpyntet ikväll. Byta lite gardiner. Och så har jag ju köpt lite prylar för att kunna göra julstrumpor. Men de kommer inte alls bli lika fina som jag hade tänkt. Men om muppen på tygaffären inte varit så snabb att klippa upp det första tyget som jag kanske ville ha så hade de blivit det. Aja det får bli som det blir.

Nu ska jag försöka plugga lite i alla fall. Mina naglar börjar bli så långa så det är inge roligt att skriva längre =(


En sån här strumpa skulle Lea haft till sin julklapp!
Tassformad Julstrumpa Mini

Fredagsfräckis

Inte så vansinnigt fräck kanske men jag tyckte den var rolig =)


First time sex
 A girl asks her boyfriend to come over Friday night
 to meet, and have dinner with her parents. Since
 this is such a big event, the girl announces to her
 boyfriend that after dinner, she would like to go
 out and make love for the first time.
 The boy is ecstatic, but he has never had sex
 before, so he takes a trip to the pharmacist to get
 some condoms. He tells the pharmacist it's his
 first
 time and the pharmacist helps the boy for about an
 hour.
 He tells the boy everything there is to know about
 condoms and sex.
 At the register, the pharmacist asks the boy how
 many condoms he'd like to buy, a 3-pack, 10-pack,
 or family pack.
 The boy insists on the family pack because he
 thinks he will be rather busy, it being his first
 time and all.
 That night, the boy shows up at the girl's parents
 house and meets his girlfriend at the door. "Oh,
 I'm so excited for you to meet my parents, come on
 in!"
 The boy goes inside and is taken to the dinner
 table where the girl's parents are seated. The boy
 quickly offers to say grace and bows his head.
 A minute passes, and the boy is still deep in
 prayer, with his head down.
 Ten minutes pass, and still no movement from the
 boy.
 Finally, after 20 minutes with his head down, the
 girlfriend leans over and whispers to the
 boyfriend,
 "I had no idea you were this religious."
 The boy turns, and whispers back, "I had no idea
 your father was a pharmacist."

image12

Vems sida tar du?

Team Jolie eller Team Aniston?


image11

Brad, what were you thinking?

Underkläder i julklapp

Det skulle jag vilja ha. Rött passar ju bra till jul. Så fort jag surfar runt inne på Victoria's Secret får jag sån ångest. Jag vill ha allt! Tänk om man hade hur mycket fina underkläder som helst. Skönhet kommer ju (nästan) innifrån, underkläder är ju nästan det närmsta man kommer! Och det brukar inte spela någon roll vad man har för trasor till kläder på sig, bara man själv vet att man har snygga underkläder så kan man vara/känna sig hur sexig som helst i alla fall.


Det här vill jag ha i julklapp ;0)


image11

Hur applicera lösögonfransar?

Köpte lösögonfransar för att tag sen. Tänkte jag skulle prova det för en gångs skull. Har funderat på det länge. Men när jag väl köpte dem och skulle prova så kunde jag ju inte. Köpte Depends singelfransar. Inte hela alltså. Men jag får dem helt enkelt inte att fastna!! Vad ska jag göra. Hur mycket lim ska man använda. Måste man hålla fast ett tag innan de har torkat? Hjälp snälla jag blir så irriterad på mig själv =)

Kan man använda eyeliner med penna under? Eller måste man använda flytande ovanpå lösögonfransarna?



image9

Jo jäklar ja...

... att jag klev upp 09,30 morse... Somnade förresten kl 06,00 och med 3 timmars sömn hade jag inte varit så produktiv idag. Det har jag inte varit ändå men jag kanske får lite mer gjort och framförallt så kanske jag är på lite bättre humör.

Jag upptäckte igår att jag börjar bli tjock. Jag ser äcklig ut. Jag har aldrig tyckt att jag ser äcklig ut men nu gör jag det. Måste verkligen börja träna. Men jag vet inte vad jag ska göra. Jag har inte råd att gå på gym, visserligen har jag några pass kvar på Stark på mitt kort men det är kanske fyra gånger och det ger ingenting alls ju. Nej en Orbitrek skulle man ha haft!

Nu ska jag verkligen plugga och se till att bli klar med den här veckans jobb idag. Skönt det vore. Vill bli klar med inlämningsuppgifterna så fort som möjligt så man kan börja plugga i tid den här gången.

Det här är jag nuförtiden =(

image8

Så jäkla lat

Jag måste på riktigt börja vända tillbaka dygnen. Jag sover kanske inte bort exakt hela dagen men det blir ändå inget gjort. Inte för att jag har så mycket att göra ändå men det känns ändå väldigt fel. Så här med lovar jag att kliva upp senast 09,30 imorgon, oavsett när jag somnar inatt! Fast om det blir som inatt så vet jag fan inte hur det ska gå.

Idag har det varit Prison Break-maraton här i alla fall. Började kolla inatt och det är ju spännande fast jag sett dem tusen gånger förut, så avsnitt efter avsnitt från första säsongen har rullat här hela dagen. 

Men jag har inte fått så mycket skolarbete gjort tyvärr... Men det hinner jag nog imorgon också. Är ju klar med hälften redan.

Nej nu ska jag bädda ihop soffan och plocka undan lite tills älsklingen kommer hem. Undra om han tränar idag eller hur det är. Jag minns ju aldrig...

3 anledningar att titta på Prison Break ;o)
image7

Härlig kväll

Ja gårdagen var riktigt trevlig faktiskt. Det började ju bra redan på bandyplan! Vi vann! Sen vi sex gick vi till J och P, lagade lite middag och spelade spel. Jättegod mat och jättetrevligt sällskap. Och god dryck så klart. Sen blev det Kick Off. Där gick det ju inte riktigt som vi hoppats. Riktigt synd att Sverige förlorade. Men nu gäller det på onsdag istället. Hoppas verkligen verkligen att det går vägen. Annars är det ju inte ett dugg roligt att det är EM nästa år. Då är det ju tre år till att vänta, till nästa VM.

Köplust på tv:n nu. Inte så någon speciellt hemskt film i sig men konstig stämning i hela filmen. Jag får en konstig känsla varje gång jag ser den, så jag tror nästan att jag ska kolla på Groundhog Day istället bara för att det ska gå enklare att somna sen.

Sov gott allihop!

image6

Mitt-på-dagen-bloggning

Ja efter mycket om och men så kom jag faktiskt i säng inatt. Skönt att sova. Lyssnade på Tintin, somnade ganska snabbt =)

Lat idag. Skönt med lördag. Även fast jag är hemma hela dagarna på veckorna också så är det alltid skönast med helg. Sambon är hemma, man planerar för kvällen på ett helt annat sätt. Även om man är ledig en vardag så kan man ändå inte vara lika lat som på helgen.

Snart är det bandy. Skönt att få lite friskluft. Kanske hjälper lite mot illamåendet. Förstår inte varför det ska bli så här. Eller jo egentligen så gör jag väl det, men nån gång borde det ju gå bra.

Nej skaffa sig lite kläder kanske. Tur att det inte är så kallt ute i alla fall, jag fryser ju så lätt om tårna.


image5

Mitt-i-natten-bloggning

Ja det är ju lite värdelöst om man vill ragga läsare. Men jag har inget bättre för mig så jag sitter här och skriver en stund. Blev så otroligt illamående ikväll så jag trodde jag skulle dö. Men nu börjar det faktiskt bli bättre och då blir jag pigg. Hmm precis när jag skrev "pigg" så gäspade jag. Tur att ingen såg =)

Kl 02,00 kom jag på att jag skulle möblera om i köket. Sambon som precis var på väg att lägga sig hjälpte till. Det var ingen stor omöblering dock. Bytte plats på bordet och en byrå. Blev bra. Men jag vill ju ha ett barbord i hörnet. Vi äter nästan aldrig i köket så jag tycker att det är onödigt att ett stort (nä det är ganska litet egentligen) köksbord ska ta upp bästa platsen i köket. Men när jag ska ha råd att fixa om där det vet man aldrig för jag har aldrig några pengar. Jag är ju urfattig student numera.

Jag längtar faktiskt lite tills imorgon. Är sugen på att gå ut en sväng. Var så längesen jag var ut en "vanlig" helg. Minns faktiskt inte när det var. Och nu är ju K hemma igen, roligt, och hon skulle ev ut. Men egentligen har jag verkligen inte råd. Äh vi får se. Det är fotboll först och främst, och den slutar ju ganska sent så vi får se, jag kanske inte orkar göra nåt mer efter den. Men risken för det är väl ganska liten.

Nej nu ska jag göra nåt annat ett tag. Lite photoshop-pyssel är alltid roligt.

Katten jagar ett måttband =)

image4

MVG

Ja det var precis vad jag fick på Psykologi A =) Tänk att jag fick MVG! Det trodde jag inte. Jag hade verkligen hoppats på ett VG så jag kunde byta ut något lägre betyg i slutbetyget. Jag är riktigt glad faktiskt. Trodde inte att det skulle gå så bra. Är lite stolt över mig själv!

Idag har varit en väldigt lugn dag. Har iaf städat här så nu ser det ganska fräscht ut, förutm på diskbänken. Men det kanske det är någon annan som tar hand om om man väntar tillräckligt länge.... =)

Är väldigt trött idag konstigt nog för jag sov väldigt länge. Onödigt, men samtidigt hade jag ingenting att kliva upp för heller. Konstigt att känna så men så känns det faktiskt. Veckan engelska uppgift var avklarad sen länge. Hoppas verkligen att engelska kommer gå bra också förresten.

Nä nu ska jag nog glo på tv medan jag väntar på att Niklas kommer hem med lite mat som vi ska laga. Tänkte fira mitt MVG med god mat och en flaska vin! Skulle ju vilja kika och mysa framför en bra film ikväll också men jag har sett så mycket filmer på sistone så jag har total blackout i hjärnan. Kommer inte på någon film alls. Någon som har nåt förslag?


image3

Återträff och hockey

Hmm blivit väldigt mycket sport i mina rubriker, snart kanske folk börjar tro att det här är en sportblogg! Och ja sport, ser verkligen fram emot EM-kvalmatchen på lördag. Lite mysigt att den börjar så sent! Hoppas verkligen att det går bra, trots att några riktigt bra spelare inte är med!

Ja men så till dagens händelser. Jag och sambon åkte till Gävle idag för att se Brynäs-Färjestad. Självklart gick det precis så illa som jag trodde. Men det gjorde faktiskt inte så mycket. Vi hade en supertrevlig dag tillsammans. Ångrar verkligen inte att vi åkte. Världens bästa födelsedagspresent. Även om den inte var min =)

Och innan matchen så käkade vi tillsammans med min gamla klasskamrat. Var tydligen mycket längre sen jag såg honom än jag trodde men det stämmer nog. Känns så otroligt skönt att det inte märks, att det var längesen man såg varandra. Vi har ändå känt varandra så länge och gjort en hel del saker tillsammans, och det är bra att det sitter i. Hoppas verkligen att det inte tar lika lång tid tills nästa gång.

Nä nu ska jag nog kanske kika på film tror jag. Fast det känns ändå som att jag kommer bli sittande här vid datorn ett tag också.. Hm.. vi får se vad som händer!

image2

RSS 2.0