Lite nya grejer

Ja det har blivit några fler kort som jag ska ge till mamma som hon ska försöka sälja på sitt jobb. Det som är så bra är att hon jobbar på kassaservice, så hon har ju många kunder som kommer att se dem! Det är ju bra. Hoppas verkligen att jag kommer få nåt sålt. Och jag tänkte faktiskt ta 40 kr per kort, för det är ju bättre att sänka priset senare om man märker att folk tycker att dom är dyra. Men vem vet, jag kanske får dem sålda för 40 kr och då är ju det bara bra!!

Tyvärr så hade jag redan lagt dem i cellofanpåsar och jag orkade helt enkelt inte plocka ut dem när jag fotade dem så ni får stå ut med lite blänk =)

image35

image36

image37

image38

image40

image41

Det här vill jag ha!

Det här paketet vore ju perfekt som startpaket med tanke på färger och så tror jag. Det vill jag verkligen ha! Det var ju faktiskt inte så dyrt heller. Fast det finns säkert billigare lösa men då är det så svårt att välja färger.  Hoppas jag får mycket pengar när jag fyller år. Eller att jag får alla scrapsaker jag önskar mig =)

Nu ska jag göra mig i ordning för att gå och göra nånting äckligt... usch usch

Comic Art Set 1

Scrapträff i Ljusdal

Ja i helgen har det varit träff. Riktigt trevlig har jag haft. Lite trögt att komma igång i början. Men jag var ju träffoskuld så då kan man inte begära så mycket heller.

Det är väl inte meningen att man ska få mycket gjort under sånna här träffar antar jag för man satt mer och kollade vad alla andra gjorde. Jag tycker verkligen att jag fått med mig mycket inspiration från träffen. Man blev på nåt sätt mycket modigare när man får se i verkligheten att det liksom inte finns något rätt och fel. Jag tror faktiskt att min stil har ändrats lite i helgen. För att jag blivit så inspirerad av alla som använder lite tuffare papper och lite starkare färger =)

Och så gjorde jag ju bort mig ordentligt! Jag provade min bordsgrannes ProMarker pennor så nu är väl jag också fast. Vilka uuuunderbara pennor att rita med. Jag vill ha! Jag vill ha! Jag vill ha! Åhhhhh.....  Men jag har ingen alls =(

Och så fick jag ju sälja några kort också. Tjänade igen det jag handlade för på träffen och lite till. Så materialet jag köpte där var gratis! Inte dåligt!

Nej nu blev jag pysselsugen när jag skrev om allt det här. Kram på er!

Nya kort och överaskning

Idag kom älsklingen hem med en överaskning. Min alldeles egna pappersförvaringsväska! Gissa om jag blev glad! Nu har jag något att packa i när jag ska på scrapträff i helgen =) Om jag nu vågar gå dit. Men det ska jag väl kunna tror jag.

Sen har det faktiskt blivit några kort gjorde de senaste dagarna också. Nu börjar faktiskt mors dag närma sig! Men jag beundrar dom som kan göra många kort till samma högtid, min fantasi börjar verkligen ta slut. Det är svårt att göra många kort inom samma tema. Fast man lär sig väl säkert.

Nu ska jag kika lite på tv tror jag.

image29


image30


image31


image32


image33

Paket =)

Nu börjar grejerna ramla in =) Igår kom kuverten och en fluid chalk. Roligt! Egentligen skulle jag nästan kunna få ett paket varje dag den här veckan =) Men en die var ju slut i Sverige, så den ska jag nog beställa från eBay om jag törs.

Det går sakta med säkert framåt med morsdagskorten i alla fall. Gjorde två igår som jag är riktigt nöjd med. Blir nog fler idag! Jag klev faktiskt upp ganska tidigt idag. Skönt att vakna tidigt och vara utvilad. Det var ca 2 år sen jag kände så sist.

Och igår gjorde jag nåt riktigt riktigt roligt! Var ner på golfrangen och slog för första gången iår. Livet blir inte bättre än det var då vill jag påstå. Strålande sol, inte ett moln på himlen och jag slog faktiskt riktigt bra! Hur underbart som helst!

Underbara sommar, nu är du inte långt borta!


Vilken shoppingvecka!

Ja och jag tycker faktiskt att jag fått mycket för ganska lite pengar. Fast allt är ju relativt...

Idag har jag beställt 6 st qk dies!! Gissa om det blir julafton när dom kommer! Dessa har jag beställt:

           

            


Och så har jag ju köpt de fina ställen som det finns bild på i föregående inlägg.

Och så har jag köpt 30 st vita kuvert, 30 st cellofanpåsar, 1 ark ez-mount och 1 fluid chalk.

Som sagt nästan vecka är det definitiv julafton! Jag har fyra paket som ska komma då! Avundsjuk någon? =)
Och så har jag handlat en ny mönstersax (fiskars scalloped) och lite nya papper Rena Rama Verkstan här i Ljusdal. Nu ska jag aldrig handla nåt igen....


Fyndade igår!

Eller ja fynd och fynd... Eller jo kanske.. Hur som helst. Var in på Dollar Store en snabbis och hittade dom här. Tallriksställ i olika färger. Men dom vita var finast. Fanns bruna och svarta också. Helt perfekta kortställ!! Det var visserligen bara fem mellanrum att ställa saker i men man kan ju ca 6 kort (utan att det blir trångt) i varje mellanrum så ett ställ räcker ju till många kort. Perfekt om folk ska titta och bläddra i korten. 20:- st kostade de. Jag är helnöjd!


image27

image28

Pandurostämplar

Jag försöker få reda på om någon ska till Sundsvall (eller någon annanstans där dom har en panduroaffär) snart men det verkar inte som det. Och jag ska ju inte dit. Har fallit helt för dessa underbart söta stämplar men jag vet inte hur jag ska få tag på dem. De kostar 119:- och det är väl helt ok, men frakten är på 60:- (!!!!) om jag ska beställa dem via internet. Plus att jag tror att minsta order är på 190:- eller nåt liknande. Och det har jag inte råd med. Men stämplarna har jag nog råd med. Fast jag har handlat jättemycket den här veckan. Tur att man får pengar ibland så man kan handla lite nytt. Men det kommer i ett senare inlägg =)

Ja just det, min vinst  kom ju idag! Jag blev jääääätteglad. Fick en glitterpenna. Awesome!!! Hur bra som helst.

Idag har jag förutom beställt en massa saker varit riktigt duktig. Jag har diskat en massa disk. Och så har jag städat hela lägenheten. Dammsugit och stått i. Det är är så himla fint här nu!! Nu kan man komma och hälsa på om man vill!

Nej nu ska jag fixa och dona lite.
Hej svejs!


Jag får spunk

Att det ska vara så hopplöst att beställa kuvert!! Har i alla fall lagt en beställning på cellofanpåsar från Stämpelstudion. 1kr/st var ju inte så farligt. Fast det som avgjorde mest var nog att de hade EZ-mount för bara 39kr/ark. Men som sagt så är det värre med kuverten. Just nu lutar det åt att jag köper dem från Scrapaddicted. Men jag hade ju tänkt köpa 30 st, eftersom jag köpte 30 cellofanpåsar. Men då ligger deras min.order på 50 kr och jag vet inte vad jag ska köpa för 20 kr för att komma upp i 50 kr. Nu undrar  ni säkert varför jag inte köper något dyrare, och det är helt enkelt för att jag inte har råd just nu =( Men kuverten måste jag ha till korten jag ska sälja. Åh vilka problem.

Och det andra jag får spunk över är att jag har hittat två qk dies som jag bara MÅSTE ha. Jag har kommit på så otroligt roliga kort som jag skulle göra om jag hade dom. Men jag har ju inte råd. Hittade dem till väldigt billigt pris här men jag kan ändå inte köpa. Och då får jag spunk. 

image25image26

Mors Dag

Ja det är ju ett tag dit men för en gångs skull tänkte jag ju som sagt vara ute i tid. Hittlills har jag gjort fyra kort. Det är en början i alla fall.

Det är så himla fint väder idag. Var ute med vovven alldeles nyss. Promenerade och lekte lite. Hon verkar också njuta av det fina vädret och bli piggare av solen. Det är bra det.

Ha det!

image21

image22

image23

image24

Jag vann!

Ja tänk att den första tävling jag nånsin var med i vann jag =) Nu fick man ju verkligen blodad tand. Har faktiskt fått några morsdags-kort gjorda nu. Inte många men några! Hoppas att folk kommer köpa dem också. Men om jag ser till bli klar nu snart så hinner de kanske ta slut till mors dag.

Hej så länge

UPPDATERING:
Här kan den som vill kika förresten. Glömde ju att skriva var jag vunnit =)
http://rubberstamps.blogg.se/

Äntligen

Ja nu äntligen ska jag väl få lite nytt upplagt här. Har varit bort till Rena Rama Verkstan med mina LO:s och kort så nu tycker jag att jag kan lägga ut dem här. Det blev inte alls lika bra som jag hoppats, men det blir det väl aldrig iofs.

Har fotat mina receptkort också men det är kanske inte så kul om jag lägger ut dem innan jag har skickat dem. Blir ingen jättestor överaskning då ju.

Ja ja, lämna gärna en kommentar med åsikter. Jag har ju nästan aldrig scrappat, gör ju mest kort, så ni får gärna säga till om ni har några tips till mig. 

image16

image17

image18

image19

image20

Fixat och donat

Ja nu har jag äntligen tagit mig själv i kragen och knäppt lite kort på mina alster. Fast jag lägger nog inte ut dem förrän ikväll. Men skönt att ha det gjort i alla fall. Blev några stycken. Kika in lite senare så får ni se vad jag gjort =)

Nytt inlägg

Fyndig rubrik va?!

Allt känns bara så himla tungt just nu. Vet inte hur jag ska få allt att gå ihop. Inga pengar. Skolan har jag typ lagt ner. Fast om jag inte gör klart det så blir jag återbetalningsskyldig och det är det sista jag behöver. Trodde att det skulle kännas kul att scrappa och göra kort i alla fall men jag är så hopplöst trött på materialet jag har. Och med tanke på hur lite jag har så borde jag inte ens räknas som scrappare eller korttillverkare. Samma gamla papper och samma gamla stämplar. Det är svårt att göra olika kort när man har ungefär en figurstämpel.

Nä man ska väl inte klaga... Man har ju tak över huvudet. Än så länge. 

Usch vilken skitdag. Hoppas den imorgon blir bättre.

Inte idag heller =(

Nä inget paket idag heller. Lite less blir man. Men det ska va postat igår i alla fall så jag borde verkligen få det imorgon. Egentligen gör det väl inte så mycket att jag får vänta tills imorgon men jag har två layouter och ett kort som ligger och väntar på det där alfabetet. Och det är bråttom med alla tre så det känns lite dumt. Men vad kan man göra.

Men nu har jag batterier till kameran i alla fall så lite nya bilder ska jag väl kunna fixa med idag.

Inget nytt

Nej inget nytt, varken om vädret eller digitalkameran =( Det har bara snöat ännu mer och när jag äntligen skulle byta batterier upptäckte jag att det var slut. Och jag glömde be sambon köpa nya idag när han var och handlade... Attans!

Jag har i alla fall kommit igång med mitt gästdesignprojekt. Trodde det skulle vara helt omöjligt först men nu har alla prylar legat framme på vardagsrumsbordet i två dagar. Jag har flyttat om, klippt till och bytt ut och nu börjar det faktiskt likna något. Tror det satt mycket i att jag inte tagit kort som jag var riktigt nöjd med. Skrev ut två nya idag och då blev allt glasklart! Nästan i alla fall men ni förstår säkert vad jag menar.

Och imorgon kommer mitt alfabet. Eller det borde göra det i alla fall. Om det inte gör det blir jag grymt besviken. Det är ju liksom det som saknas på min layout. Men jag ska ju göra en till är det tänkt. Och några  kort. Hur ska det här gå??

Nu ska jag fortsätta pyssla lite.

Slut på batteri

Det är slut på batteri i min gamla digitalkamera men så snart jag orkat byta så ska jag lägga upp lite nya bilder. Har börjat pyssla lite med Mors Dags-kort. Vet att det är tidigt men för en gångs skull tänkte jag försöka vara ute i tid.

Igår hade ALL snö regnat bort. Även om det var grått och molnigt och regnigt så var det ändå så otroligt skönt att snön var borta. MEN, så klart så började det snöa igårkväll igen så nu är det alldeles vitt. Fast det är fortfarande grått och blött så det försvinner väl kanske ganska snabbt igen. Ska nog knäppa ett kort på vädret också när jag bytt batterin så ni får se hur fruktansvärt deprimerande vädret är här hos mig =(

Gästdesigner. Jag?!

Tänk! Lilla jag ska få va gästdesigner! Woohoo! Det trodde jag aldrig skulle hända. Vet inte om någon lägger märke till det som hänger i affären men nån kanske gör det i alla fall. Åh både besluts- och prestationsångest! Fick ett litet kit idag som jag nog ska kunna sno ihop nåt av. Och nästa vecka kommer ju mitt nya (begagnade) alfabet också, kommer nog passa fint till det där. Men oj vad nervös jag är. Och jag är ju inte någon duktig scrappare egentligen heller. Jag gör ju mest kort just nu.

Men kul att det händer något roligt för en gångs skull. Grattis till mig!

Berta Stamps

Ja såg ju ett inlägg på Stämpelsnack. Och självklart hjälper jag till att sprida ordet om denna relativt nystartade lilla webbutik.

Kikade in där för en liten stund sen och det var verkligen trevligt =) Massor med fina stämplar. Jag fastnade totalt för figurerna Piffen och Poffen. Riktigt coola =) En sida jag definitivt kommer att handla från.

Kolla in Berta Stamps!

Jag blir tokig II

Jag för nu har jag beställt alfabetet! Och nu kan jag knappt vänta tills det kommer. Ååå, det kommer ju i alla fall ta tills på måndag innan hon ser att pengarna kommit fram. Och så kanske hon inte hinner skicka det förrän på tisdag. Och då har jag det tidigast på onsdag. Varför bestämde jag mig på en fredag för? Varför inte tidigare i veckan. Men men nu är det gjort i alla fall. Och jag är glad =) Men jag kan ändå inte sluta tänka på att småprylar man skulle fått för så mycket pengar som man bara får ett alfabet för.

Men men det beställt nu i alla fall. Fast jag som inte ens har en skärmaskin. Usch och fy vad jag svor över det härom kvällen. Jag hatar verkligen saxar. Dom klipper snett =( Men man kanske får en när man fyller år. *blink blink*

Jag har i alla fall lyckats göra 16 receptkort den här veckan. JOBBIGT! Men jag är nöjd med resultatet. Hoppas de inte ser alltför hemska ut jämfört med de andra som man får tillbaka.

Nu ska jag surfa runt lite igen.

Jag blir tokig!

Jag kan bara inte få det ur mitt huvud! Jag är så otroligt sugen på att köpa ett Abigail Classic alfabet till min quickutz. Jag är fullkomligt förälskad i det alfabetet. Det jag gillar med är Uptown Girl men det finns nästan inte att få tag på i Sverige verkar det som.

Jag fick ju ett riktigt bra erbjudande på ett begagnat Abigail, men tog inte den chansen för jag tycker ändå inte att jag har råd. Men f*n jag tror nästan det är värt det. För jag vill verkligen ha det!

Och så måste jag ju säga att igår hände mig något roligt. Det roligaste som hänt mig på väldigt länge tror jag. Men jag vet inte riktigt hur det blir än så jag säger inte så mycket än så länge. Men det värsta är att till det här skulle jag verkligen behövt ett... ja just det.... Abigail Classic alfabet!

Så om någon har ett över som ligger och skräpar i ett hörn någonstans och vill ge bort det för en femtilapp så vet ni var ni ska ge det.....

Åh sist men inte minst. Jag har sålt två kort idag =) roligt

Dopkorten

Här har jag knåpat ihop. Jag har aldrig gjort dopkort förut för det första. Och så har jag ingen aning om vad jag kan ta för dem. Jag är ju väldigt ny på sånt här. Kan någon hjälpa mig? Vad tycker ni jag ska ta? Tändsticksasken var inte beställd utan den gjorde jag ändå för jag tänkte att det kunde ju vara bra att ha till dopljusen. Men men. Jag får väl se om jag får några förslag.
Ha en bra dag!

image12

image13

image14

image15

RSS 2.0