Svacka igen

Ja jag fattar inte varför det måste bli så här. Jag trodde att det var över nu. Men helt plötsligt är allt skit igen. Inte kul att pyssla, ingenting. Jag får ingenting gjort här hemma. Jag skäller på allt och alla och jag ångrar mig inte ens efteråt. Känner mig bara så likgiltig, trött och ledsen. Det är nu man skulle behöva vara miljonär och kunna shoppa sig lycklig...

Pysselhyllan är i alla fall nystädad...

Idag kom mitt fynd!!!!

Det kom fram! Jag är så himla glad! Med den billiga frakten och allt =) Nu ska här stansas bokstäver. Världens finaste bokstäver. Nu har jag satt in plastfickorna med dies och alfabet i bindern och lagt allt extra foam och shims i fickorna inuti. Världens mest praktiska förvaring =)

Här kan ni som inte vet vad jag pratar om se vad jag menar =)

Mitt eBayfynd

Katten vill också vara med....

Ja så fort jag öppnar min spillbitslåda så hoppar katten ner =)


Men nu då....

Nu kommer jag aldrig orka göra om bloggen igen....

Blandad kompott

Här är lite grejer jag gjort:


Usch och fy och blä

Jag hade gjort om jättefint här inne förut idag. Och sen skulle jag in och ändra en liten grej och så tar jag bort ALLT jag gjort.

Skit också!! Nu är jag less. Imorgon ska jag börja. Suck...

Fixar och donar lite

Ja jag pysslar runt lite här i bloggen och ändrar lite här och där. Provar lite nya färger och designer. Så om ni kikar in och det ser alleles tokigt ut så vet ni varför!

Massa nytt

Här kommer en hel hög med bilder: De tre sista är swappkort som jag gjort till receptswappar.


Nytt igen

Om man uppdaterar ofta är man helt värdelös på att komma på rubriker... =)

Det här blev ett ganska gullig kort tycker jag. Provade mina nya pandurostämplar som jag fick i födelsedagspresent.
Två nya kort

Insåg att de blev ganska lika varandra. Fast jag har inte gjort dem samma dag och det ena har inte inspirerat den andra. Antar att jag är inne i en sån här period! Det mönstrade papperet på kort två sitter ovanför kattstämplarna. Alltså lite upphöjt, det syns tvärr inte men kortet är mycket finare på riktigt än på bilden. Men så brukar det väl vara! Fjärilarna och plattorna dom sitter på är också upphöjda.

Jag går ju och väntar på något också. Jag hoppas verkligen att jag får det. Vill verkligen, det skulle vara så roligt och utmanande. Och jag vet att jag skulle passa så bra. Och ju längre tiden går ju mer pirrigt blir det!

Åh ja! Jag hann inte lägga in dem i plast den här gången innan jag knäppte kort. Men tyvärr var det lite mörkt så blixten knäpptes på, blir ju inte alls lika bra bilder då men men. 
Chipboard!!!

Ja och alla andra sorters tjocka bokstäver. Jag vet inte vad allt heter. Thickers?? I lööööv! Jag vill ha massor med sånna. Det blir så snygga stilrena kort med tjocka bokstäver. Jag har aldrig varit in i en riktigt stor scrapaffär, det är min stora dröm =) Då ska jag köpa chipboard..

Aja, onödigt inlägg kanske...

Usch och fy vad det regnar =(

Jag vann på eBay!!!

Titta vilken fin jag har vunnit! Helt otroligt pris också!!!! 46,99 dollar. Inte farligt för zip-around binder OCH minialfabet. Plus allt annat som ingår till bindern och shims och foam och annat till alfabetet.


Ett nytt kort och ett rörigt bord

Blev ett kort till igår innan jag somnade. Och så här ser vardagsrumsbordet ut efter en pysselkväll. Det är nog dags att städa lite innan jag sätter igång med ett nyttt kort!

Ha en bra dag!
Nya papper och ny stämpel

Handlade lite idag. Igen... Och självklart måste jag ju prova direkt när jag kom hem.

Så här blev det =)

Som vanligt hann jag ju stoppa in korten i cellofanpåse så det blänker lite grann tyvärr...Vad kul att komma hem

Jag och sambon och hunden och katten har varit uppe hos min mamma i helgen. Solat och badat och fiskat. En helt underbar sommarhelg har vi haft.

Och kan ni gissa hur trevligt det är att komma hem och sätta sig vid datorn när ni alla varit så gulliga och lämna många kommentarer till mig när jag varit borta =) Vilket välkomnande =)

Känns som att det inte blir så mycket pyssel under juni då fotbolls-EM äntligen dragit igång. Fast det kanske blir lite sämre väder också så man får vara inne och lata sig lite =)

Nej nu är det fotboll och paj som gäller.

Kram på er underbara pysselmänniskor!

Studentkort

Moster beställde två kort till studenten. Här är dom!
Äntligen lite nytt

Ja det var ett tag sen det hände nåt här. Men pysslat har jag faktiskt gjort ändå. Här kommer lite nya bilder. Men hallå det är ju faktiskt fint väder ute. Tänk om jag bara satt inne hela tiden....Hade redan klistrat igen det här kortet. Blänker lite i plasten men det syns väl ändå?!RSS 2.0