Jäääkla väääder!

Hur trist är inte det här då? Jag vill inte ha snö!!!!!! Jag fyller faktiskt år på söndag, jag är vårbarn, jag SKA HA fint väder på min födelsedag! Usch och fy för vädergudarna!
Fiiina stämplar!

Swischade förbi dessa när jag surfade runt på div pysselsidor. Är dom inte fiiiina =)

Hero Arts: Pattern Butterflies


Fler kort...

Ja nu har jag varit inne i ett riktigt inspirationsstim =) Men nu får jag nog ta det lugnt ett tag. Fast hur ska jag kunna göra det. Imorgon får jag nog mina nya papper för de kom inte idag. Och hur ska man kunna låta blir. Fast vad jag ska göra med alla kort jag tillverkar? Kanske ska försöka hitta något nytt ställe att sälja dem på.

Ni som säljer era kort. Hur gör ni?

Jag skulle verkligen vilja piffa upp min blogg lite men när det gäller header i bloggen har jag total idétorka!! Men efter lite pyssel i photoshop så brukar man ju komma på något.

Jag tror jag har snöat in lite på upphöjda och runda dekorationer på mina kort. Känns som att alla börjar se likadana ut. Fast det blir väl kanske lätt så när man gör många samtidigt.
Muffinsmallen har jag liftat från e.j.m.
Tre nya

Ja jag har fastnat för ett nytt format och fått lite ny inspiration. De här korten känns lite annorlunda än det jag gjort tidigare. Lite mer jag tror jag. Förhoppningsvis får jag nya papper imorgon och då blir jag nog ännu mer sugen på att pyssla. Idag låg det inte mindre än FYRA paket i min brevlåda =) Massa nya stämplar!! Och så kuvert. Och så jääääättefina receptkort till min smörgåstårteswapp. Och såklart en tokfin värdinnegåva *tack tack tack*

Grattisrutan på det första kortet på översta bilden och ängeln på det sista är två av stämplarna som jag valde hos Berta Stamps där jag vann bloggtävlingen. Jag kan verkligen rekommendera att beställa från dem. Man får stämplarna i gulliga påsar (zip-påsar) med en lagom stor bit EZ-mount och så en liten förklaring hur man gör. Det ser verkligen omtänksamt och proffsigt ut. Och snabb leverans!! Och fina stämplar så klart!

Hoppas ni har en trevlig kväll!
Testat ett nytt format

Idag provade jag att göra ett lite mindre kort och det fungerade ju ganska bra. Lättare på nåt sätt att "fylla" kortet. Fast det blev ändå väldigt tomt och stilrent men inte för tomt. Tror jag ska köra på det här ett tag och se hur det känns =) Tyvärr blev bilden lite mörk. "Tack" är i grön cardstock och inte svart.

Ha en fortsatt trevlig söndag =)


Jag vill tipsa er om...

... den här bloggen

Kwerner Design

Jag lovar er att ni kommer bli sååå inspirerade så ni får ont i magen allihop!
På vänstra sidan har ni olika kategorier och missa inte kort-kategorin! Det är så otroligt fina grejer.

Ha en skön lat söndag med mycket pyssel nu!

Jag är kär II

QuicKutz har släppt nya alfabeten. Dom är sååå snygga. Jag blev totalt förälskad i Mademoiselle-alfabetet men det är ingen idé att försöka köpa för jag kan ju ändå inte använda det. Men oj så fint det var! Chopsticks var inte helt fel det heller, och det kan jag ju använda men jag tycker att det är synd att dom släppte det i mini-storlek. Fast det är kanske ganska lagom ändå för mig som mestadels gör kort bara. Jag vill ha!!


image270image271image272image273

Jag är kär!

Jag har hittat urgullig stämplar =) Såg dem för någon dag sen och kan bara inte sluta tänka på dem =) Ja ni vet ju hur det är =) Tänk vilka härliga sommarkort man skulle kunna göra med dessa. Dom är ju inte dyra heller men jag har ändå inte råd får nu har jag beställt så mycket så snart är mina pengar alldeles slut och jag får inga fler =( Men alldeles alldeles snart fyller jag ju år så man kanske kan önska sig tills dess?!

Söta va?!

Clearstamp - BeachClearstamp - KissesClearstamp - Sunshine
Clearstamp - Flip flopsClearstamp - Penguin ChickClearstamp - Penguin DudeClearstamp - Popsicle

Det var jag som vann...

... tävlingen hos Berta Stamps!

200 kr att handla för och fri frakt! Kanonbra tävling! Och så trevlig sida att handla på. Blev verkligen JÄTTEGLAD när jag fick vinnarmailet.

Nej nu hinner jag inte sitta här längre. Uppdaterar mer senare.


RSS 2.0