Halloween

Ikväll har vi spökat och donat på Rena Rama Verksta'n och Himle Hörnet. Här kommer lite bilder.
Första försöket

Idag kom distress refillerna från Stämpelstudion. Ååhh vad roligt det var! Men svååååårt! Men jag tror att man blir bättre ganska fort. Det som var svårast var att färglägga med ljus färg (lite färg utspädd med mycket vatten) och få det jämnt. Men man lär sig väl! Här är två av mina försök. Lampan gör att papperet ser rosa ut men det är vitt.

Om någon har något tips till mig som skriv gärna!
Lite nya grattiskort

Idag har verkligen varit en spännande dag. Hade möte med Ann från Miroi och pratade lite om vad jag skulle göra om jag går som lärling hos Carina på Rena Rama Verkstan. Vi bytte rikting efter lite snack och nu verkar det bli riktigt roligt! Det är inget bestämt än och vi måste prata mer om hur vi ska ha det men om det går som vi vill så blir det säkert jättebra!

Här kommer några grattiskort som jag knåpat ihop till en beställning. Det blev tyvärr lite konstigt ljus. Jag knäppte korten ganska tidigt imorse och ljuset ute var typ blått och det syns på korten.

Nu ska jag sätta mig och göra lite grejer till en gäst-dt-ansökan =)


Grattiskort

Här är ett kort som jag gjorde igår. Blev väldigt nöjd med det faktiskt. Inte riktigt min stil på nåt vis men ändå. Det kommer fler kort imorgon då jag har flera beställningar som ska vara klara så fort som möjligt.


Idag kom min vinst!

Idag kom mitt efterlängtade paket från Inkido! Gissa om jag blev glad. Och gud vad snabbt dom skickade det! Jättebra!

Och så är det är kort på ett kort som jag gjort =) Nu ska jag sätta mig och göra två födelsedagskort till två barn.

Ha en bra helg!
Jag vill ha!

Har jag inte fler inlägg med denna rubrik?

Jag har hittat nåt jätteroligt. Jag (som många andra) som är så inne på att göra julkort nu hittade det ultimata! Embossingpulver på Gel à tins med pepparkake-, gran- och polkagrislukt! Hur kul vore inte det att ha på julkorten! Det vill jag ha i alla fall!

Aja måste bara skriva det så jag inte glömmer bort det.

Rena Rama Praktiken

Jag har ju helt glömt att skriva om min underbara praktikplats! Det kan ju liksom inte bli bättre än så här =) Jag praktiserar på Rena Rama Verksta'n här i Ljusdal. Det är både ramaffär/verkstad och scrapbookingaffär. Dom flyttade till ny lokal i början av augusti som är en gammal teater/bio. Hur häftigt som helst! Ni som har vägarna förbi Ljusdal måste definitivt gå in och kika (och handla lite såklart =))

Här kommer lite bilder. Nu ska jag slänga i mig lite mat och sen gå ner och kika där för det är nämligen kortkurs där ikväll! Trevligt!
Jag vann!!!!!!!

Tänk att lilla jag vann med mitt Inkidokort! Guuud vad jag är glad! Nu kommer jag få ett julkit i min brevlåda snart =) Jippi! Jag är totalförälskad i Inkidos grejer. Ett av min absoluta favoritmärken! Jag är så nyfiken på vad som dimper ner i brevlådan =)

God natt!

CC-bidrag för första gången =)

Här är det jag hann med. Har ju varit på målarkurs hela helgen så jag har knappt suttit vid datorn nånting alls. Det verkar ju verkligen jätteroligt det här med CC:arna så det var så himla synd att jag inte kom på tidigare att jag skulle vara med =( Men det kommer antaligen fler gånger. Jaja här kommer mina två bidrag i alla fall. Bilderna blev tyvärr jättedåliga då min kamera är helt kass och färgerna blir helt förvrängda när blixten sätter igång och blixtrar =(
Mycket nytt och lite gammalt

Ja det var lääääängesen jag uppdaterade med några nya alster här. Det tråkiga är att jag faktiskt gjort ganska mycket kort men sålt de flesta utan att knäppa kort på dem. Jag ångrar mig verkligen för det är ju bra att ha kort på de olika layoterna man har gjort. Men nu ska jag i alla fall uppdatera med lite nya julkort bland annat.

Ha en fin kväll!

    
RSS 2.0