Allt möjligt har hänt

Ja det kan man ju säga. Men jag orkar faktiskt inte skriva om det. Och det känns inte som att jag behöver skriva om det heller.

Det börjar i alla fall bli sommar ute =) Gräset börjar bli grönt och löven slår ut. Eller? Slår löv ut? Vad gör löv? Vecklar ut sig?

Mycket pyssel har det blivit på sistone i alla fall. Och i helgen var det ju scrapträff ute på Borrgården. Jättemysigt har det varit. Trevliga människor och supergod mat! Önskar att jag haft lite en den goda thaimaten ju för det kurrar väldigt i magen.

Snart är det faktiskt min födelsedag igen. Jag längtar verkligen. Men inte lika mycket som jag gjort förut. Min födelsedag är verkligen för min den bästa dagen på hela året. Jag älskar att fylla år och att få paket. Tror aldrig jag kommer att växa ifrån det. Men iår känns det ensamt att fylla år. Med tanke på hur det senaste året har varit så känns det som att jag kommer få fira min födelsedag utan fest och vänner för första gången. Men det känns som en mardröm. Jag vill inte att det ska vara så. Men det känns dumt att bjuda folk på sin födelsedag som man knappt har träffat. Känns bara som att man fiskar efter presenter och inget annat. Men så är det ju naturligtvis inte. Det vore bara så trevligt att träffa alla igen. Saknar....

Jag önskar att det kunde hända nåt kul....

image26
Pyret hjälper mig att pyssla i soffan =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0