Mycket att göra

Ja idag verkar bli en busy dag. Fast det var inte alls tänkt så. Men skönt att få nånting gjort. Nu ska jag bara vänta på att tvättmaskinen blir klar så jag kan gå och duscha. Sen ska jag ner på banken av avsluta och öppna konto. Sen ska jag försöka boka klipptid. Fast inte till mig själv.  Konstigt, det har jag aldrig gjort förut =) Skulle behöva boka en till mig själv också men jag har nog inte råd tror jag. Fast egentligen har jag det. Men jag är snål. Ska fundera på det. Och så skulle jag faktiskt vilja ha nånting nytt på mig imorgon eftersom jag tydligen växt ur alla mina gamla kläder. Kikar in på Fifty en sväng på vägen hem =) Och så skulle jag ha varit bort till Rena Rama Verkstan och köpt en rosa stämpeldyna till dopkorten. Har för mig att det var nånting mer också men minns inte just nu...

Jag har faktiskt varit duktig och verkligen skurat hela badrummet inkl toaletten. Fy fan vad äckligt det är men nu är det så rent så man skulle kunna äta ur den. *blääää*... nej kanske inte äta ur den men man kan sitta och kissa utan att vara rädd för att få konstiga sjukdomar.. äh jag vet inte.. jag bara babblar.

Tur att jag vaknat och fixar och donar och ordnar, annars tror jag att imorgon skulle ha blivit en sämre dag än vad den kommer att bli. Jag vet ju inte säkert att det är så men jag tror det. Jag tror faktiskt att jag gjort nåt bra. Jag är glad.

Kram på er

Ingen god morgon alls

Jaha så har det då till slut blivit dags att göra det jag hatar mest av allt i hela världen igen. Inte ens sjuksköterskorna som lämnade ut emla-krämen till mig igår hade någon förståelse för hur jag känner inför det  här så jag räknar inte med att ni ska ha det heller.

Faktiskt så blev jag lite illa bemött på sjukhuset igår. Vi får verkligen hoppas att det går bättre idag annars blir jag arg. Men dom har faktiskt varit snälla dom andra gångerna jag har varit där men nu är det ju nåt år sedan så dom kanske har tröttnat på min feghet på grund av mig ålder.

Jag ska alltså ta ett fjuttig blodprov idag. Ja jag vet, jag är ynklig. Men till mitt försvar så måste jag få säga att jag alltid varit så här. Vet inte hur det började men jag har alltid varit livrädd för nålar. Speciellt i armvecket. Och där är jag vid det här laget så känslig att jag inte ens kan ta mig själv där. Och om någon annan skulle råka ta mig i armvecket så får dom en rak höger! Så sköterskorna får passa sig idag!

Det har ju faktiskt hänt att dom har gett upp och skickat hem mig och bett mig återkomma någon dag senare, jag hoppas att det är inte är en av dom gångerna för jag vill verkligen få det överstökat men det är ju jävla äckligt... Usch och fy.

Nej nu ska jag surfa runt lite mer innan jag beger mig upp på sjukhuset. Undra hur det ska gå att köra bil förresten med de här bandagen på handlederna...

Håll tummarna för att de går bra!

image25

Bättre. Eller?

Jo men jag tror det. Det känns som det men man vågar ju aldrig riktigt lite på att det är så. Men man måste väl helt enkelt lite på det som sägs.

Helgen var trevlig. Hade väl kanske kunnat vara lite lite bättre men överlag bättre än förväntat. Vilket kanske inte säger så himla mycket egentligen.

Just nu är jag bara irriterad över en Tradera-annons som jag trodde slutade en dag senare än den gjorde och på grund av det som gick jag miste om ett riktigt klipp! Usch och fy vad irriterad man blir!

Jag kan inte fatta att det är så himla kallt här inne. Konstigt väder är det, det är kanske därför.

Nu ska jag nog ta och pyssla lite med min nya blogg =)

Fixat lite i alla fall

Nu har jag fixat det där med skolan och CSN så nu är det klart. Känns så skönt att inte behöva oroa sig över det i alla fall. Jag kommer vara världens fattigaste men hellre den än att behöva stressa för då går nog min mage sönder.

Ja då var det gjort, då var det bara tusen saker kvar då.. Nej men ett steg i taget, måste försöka tänka så annars blir jag nog knäpp.

Skönt att få sällskap till VIP-kvällen ikväll iaf. Jag brukar inte ha något emot att göra sånna där saker själv men det är alltid trevligt att ha någon att prata med också. Igår var jag ju på kurs förresten. Skönt att L var där, det var trevligt. Men jag måste säga att kursen var på min del INTE värd 250 spänn. Man lärde sig inget nytt över huvudtaget. Jag fick visserligen fyra papper men hade i vanliga fall kostat typ 30 kr så det var inte värt det för det heller. Men jag antar att om man skriver rätt fult och är väldigt osäker i sitt sätt att skriva så ger säkert en sån där kurs jättemycket. Men som sagt inte för mig. Det är ju inte kursledarens fel på nåt sätt, men jag trodde att det skulle vara mer lärorikt och ja.. äh whatever...

Nu ska jag dricka te och kanske göra ett kort eller två.

Kaffekok mitt i natten

Mamma och Fred kom hem från Spanien inatt. Guuud va solbrända dom hunnit bli på EN vecka. Helt sjukt!! Dom hade haft det riktigt bra verkar det som men dom såg trötta och slitna ut. RÄTT ÅT DEM som åker iväg till sol och värme utan att ta mig med! Hur som helst så erbjöd jag mig att koka lite kaffe som dom kunde sörpla i sig lite snabbt här innan dom körde dom 7 milen hem. Dom åkte härifrån vid halv tre ungefär, och här sitter jag, vaken mitt i natten. Visserligen har jag fått två små kort och ett kuvert gjorda. Blev riktigt nöjd. Har kommit på ett lite (bara lite) annorlunda sätt att göra kort på. Gjorde så på mosters födelsedagskort och blev fast vid layouten direkt! Så fler sånna kort blir det definitivt.

Imorgon är det kurs. Jag längtar så! Skönt att boka dagen innan för då behöver man inte vänta så länge. Fast samtidigt tråkigt att inte har något att se framemot..

Lilla katten är sjuk =( Hon har varken ätit eller druckit på hela dagen. Och så kräks hon upp slem 1 gång i timmen ungefär. Jättesynd om henne. Hon är alldeles vimmelkantig på fort hon är uppe och går. Hon har inte ens orkat jaga dom stora katterna idag, bara legat och sovit. Om hon inte är bättre imorgon när jag kliver upp så får hon nog åka till doktorn för jag kan inte tänka mig att en sån liten varelse klarar sig nå länge utan vätska.

Nu ska jag försöka sova lite. God natt!

Oplanerad fest

Ja det var väl meningen att det skulle bli lugnt i lördags men det blev det ju inte... Fast jag hade jätteroligt så det gjorde inte så mycket =) Det roliga började med att Elaine kom förbi. Lääängesen vi såg. Riktigt kul var det, lite synd att det bara blev en snabbis. Men det kanske blir längre nästa gång. Trevligt i alla fall.

Sen på kvällen så blev vi faktiskt några stycken hemma hos oss. Det blev lite Singstar och sen blev det Stadt. Kändes nästan lite dumt att gå ut, nu när jag hållit mig ett halvår, nu måste jag börja om på min inte-gå-ut-streak igen... Men men det var det väl kanske värt. Sen blev det efterfest med mer singstar. Och så var det en stackare som blev av med ett ögonbryn också. Men det förtjänade han tydligen sa dom.

Igår var det mindre roligt däremot. Bakis som bara den. Men det gick över det också. Det har varit en trevlig helg ändå. Bakade kakor igår. Dom blev goda trots att jag glömde vaniljsockret =/ Idag blir det grahamsbullar. har inte gjort dom sen jag gick i mellanstadiet men jag borde lyckas ändå tycker jag.

Nu ska jag anmäla mig till en kurs.

Snusfri!

Idag har jag inte snusat på två månader och en dag! Duktig tjej va?! Jag är faktiskt otroligt stolt över mig själv. Men begäret är långt ifrån borta. Det är fortfarande jobbigt varje dag. Men jag är duktig som klarar det!!

Idag låg det en avi brevlådan! Tjoho!!!! Idag kommer mitt paket att komma hem till mig. Min nya rosa familjemedlem kommer flytta in på min pysselhylla! Jag är glad.

Men det som jag är mest glad är jag upptäckte att jag har en vän som jag inte trodde fanns. En vän som bryr sig om mitt välmående på håll. Som inte lägger sig men som tydligen alltid finns där. Jag visste inte det förrän idag. Jag känner mig alldeles varm inuti. Det var längesen jag kände mig alldeles varm. Jag önskar man kunde tala om sånt för folk, att man känner så, utan att det blir för... ja ni vet. Jag vet ju själv hur jag är, det är alltid kul att höra att man gjort något bra.  Om du i alla fall skulle råka läsa det här så vet du nog vem du är.

Nu ska jag försöka städa lite här. Jag brukar ju göra det på fredagar! Och nu tror jag faktiskt att hunden slutat löpa också så nu kan jag äntligen torka hela golvet och det blir inte nya fläckar på en gång! Tjoho! Det kommer vara fräscht här igen!! Yay!

Hej då

Nya stämplar

Idag kom det lilla paketet med nya stämplar. Men inte det stora. Jag förstår att det inte är så kul att skicka paket när någon har dött men om det var packat och klart i söndags och pengarna kom in på deras konto i tisdags, varför då inte skicka det på tisdagen? Om allt ändå var klart? Och det stog på hemsidan att dom inte kommer skicka paket mellan tors 13/3 och mån 17/3, men dom har ändå haft tisdag och onsdag på sig att skicka paketet. Vad är problemet?

Egentligen så är det väl inget stort problem. Det är jag som är sur och irriterad bara. Att jag aldrig kommer blir klar med mina kurser är ett stort problem. Jag hatar mig själv för att det inte är gjort. Men det går bara inte.

Usch och fy

Paket idag

Idag kom ett av paketet. Precis som planerat! Jättefina stämplar blev riktigt sugen på att göra vårkort. Känns nästan som att det är julafton imorgon för jag längtar så tills det stora paketet kommer. Fast det är ju inte säkert att det kommer imorgon heller men det bör det göra eftersom det var packat i söndags och min betalning kom in idag. Jag ser ingen anledning att INTE skicka det idag i sånna fall.

Känns som att jag håller på att bli förkyld igen. Blir lite värre för varje dag som går. Lite snorig och väldigt ont i halsen. Jobbigt när det är så här. Är hellre jättesjuk i fyra dagar och sen blir frisk istället för att vara lite småsnorig i två veckor.

Jag skulle så gärna vilja ha mycket pengar. Det är jag ju knappast ensam om men ändå. Tänkte att det kanske är någon som läser det här som har jättemycket pengar och inte vet vad dom ska göra av dem. Då kan dom ju ge pengarna till mig.

Jag skulle faktiskt behöva ett jobb. Jag skulle vilja ha ett jobb. Men det går ju inte så länge det är så här. Frågan är hur länge det ska behöva vara så här. För just nu är det verkligen omöjligt för mig att ha ett jobb. Det känns förjävligt. Men så är det. Men imorn ska jag upp på sjukhuset i alla fall. Kanske det går bättre den här gången. Man kan ju alltid hoppas.

Nej nu ska jag dricka lite te och fortsätta längta efter mitt paket!

Konstig vecka

Ja det har det verkligen varit. Upp och ner.. nej mest ner faktiskt. Allt känns verkligen konstigt bara. Ont överallt, trött och ledsen. Ingenting känns bra. Förutom en sak. Och om det försvinner vet jag inte vad jag ska ta mig till. Jag ska göra mitt allra bästa.

Skolan går det åt skogen med totalt. Men kanske kanske att jag hinner ikapp idag. Jag kanske kan trolla med knäna idag och se till att komma ikapp. Man vet aldrig. Jag ska i alla fall försöka.

Nåt som jag har att se framemot är i alla fall 3 paket. Jag hela TRE stycken. Och ett är stort och dyrt och roligt! Tänk att jag äntligen hittade en hyfsat billig. Nu kanske det kan bli lite kort gjorda och sålda i alla fall. Nya stämplar också, till "allmänna" kort. Kan knappt vänta tills paketen kommer! Men lite pengar blir det kvar. Men det är jag van vid. Jag är i alla fall klar med presenten till mamma. Ska väl knäppa kort och lägga in här har jag tänkt så jag har det kvar. Men det är ju långt tills hon fyller år, vet inte hur jag ska kunna hålla mig från att ge det till henne. Men jag har ju en back-up...

Nu ska jag kanske göra nåt vettigt. Men bara kanske.

Det kommer en uppdatering...

Jag vet bara inte riktigt när än. Det är inte så himla bra just nu bara.. Men den kommer så småningom.

Kram på er

RSS 2.0