Sur hund

Sist jag skrev här var vi så himla bra polare och vi kom överens hela tiden. Men nu är det snart dags att löpa för henne och hon blir så otroligt sur. Hon är ju min lilla bäbis men ibland blir jag så jäkla trött  och irriterad när hon inte gör som jag säger. Små enkla grejer, som "sitt" funkar inte ens. Hon bara glor på mig som om jag vore dum i huvet och som om hon sa "fuck you mamma, jag sitter när jag vill".

Jag har väl kanske inte aktiverat henne så mycket dom sista veckorna heller men det är ingen idé för vi blir bara ovänner. Det enda som händer är att månader av träning går till spillo och vi får början om från början när hon löpt färdigt.

Försökte klippa klorna på henne i början av den här veckan. Men det var ju ingen idé det heller. Hon nafsar och skakar och vill bara springa iväg. Kloklippningen har aldrig varit någon höjdare (enligt henne), men så här envis och tjurig är hon aldrig förutom när hon löper.

Aja, det blir ju bättre om ett tag igen men just nu är det väldigt jobbigt. Lossar hår som bara den gör hon också. Städar här hela tiden och ändå är det som ett täcke med hår över hela golvet jämt. Men hon blir gosig i alla fall.


image5

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0