Kan någon hjälpa mig välja?

Just nu har jag mycket att göra och att tänka på och när det är så för mig så är det alltid samma sak, det blir ingenting gjort överhuvudtaget. Fattar inte, blir helt handlingsförlamad om jag har mer än två saker att göra samtidigt. Har alltid varit så och det verkar ju inte bli bättre med åldern precis heller.

Nu när jag äntligen bestämt vilka nya kurser jag ska läsa så dyker det förstås upp ett jobb som jag skulle kunna vara intreserad av. Ska dit på en liten intervju på måndag. Vi får se hur det går. När jag pratade med chefen där idag så sa han att det var tänkt att de skulle rektrytera internt så jag hoppas nästan att jag inte får det. Men samtidigt så vill jag så gärna jobba för att få pengarna. Det suger att ha det som jag har det nu. Men jag vill inte jobba heller. Jag tror inte att jag klarar av att jobba. Inte heltid på en gång igen. Tror nog att min mage och jag skulle behöva en mjukstart när det gäller jobb och att anpassa oss till världen utanför igen =)

Och så var det de här med pluggandet. Jag vet inte hur jag ska göra för det krävdes skitmånga böcker och jag har dåligt med pengar. Känns dumt att lägga alla pengar jag har på böcker. Jag får ändå inte tillbaka allt om jag säljer dem se så jag vet inte om det är värt det. Men ska kolla på biblioteket och kanske uppe på komvux om man kan låna där. Och så behöver jag ju inte låna alla nu heller för jag ska ju inte läsa båda kurserna samtidigt.

Men så är det ju ett annat problem med jobb och plugg. Nu ska jag ju få bidrag från CSN och det beloppet är för helfart och om jag nu ska jobba så kan jag inte läsa på heltfart utan då vill jag bara läsa 25% och då får jag ju mindre pengar från CSN, men det är ju tänkt att jag ska börja läsa på måndag, och veckan efter ska jag få första utbetalningen från CSN och jag tänker ju inte ta emot dom pengarna och bli återbetalningsskyldig sen. Men om jag nu ändrar till 25% redan nu bara för att vara säker på att jag har längre tid på mig med studierna och för att slippa betala tillbaka pengar och så får jag inte det där jobbet sen, ja då måste jag ju ändra tillbaka allt igen.

Och sen till ett ytterligare problem. Det var ju tänkt att jag skulle följa med till Hudik idag och titta på fotboll. Och det vill jag verkligen. Men samtidigt så känns det inte jätteroligt att sitta där i en inomhushall från kl 18,30 till 03,00. Jag har ju liksom ingenting att göra förutom att titta på fotbollen och för mig är det ju bara Niklas matcher som är intressanta. Och så ska vi faktiskt åka till Sundsvall kl 09,00 imorgon och då kommer jag vara riktigt sur och grinig hela dagen där uppe om jag inte har fått sova mer än fyra timmar. Men jag vill hemskt gärna titta på fotbollen, så är det. Och så fyller ju Jimmy år idag och dom ska på GK's och vill att jag ska följa med. Det hade också verkligen varit jättetrevligt. Roligt att träffa dem för det var verkligen längesen och så kan man gå hem och sova när man vill. Det vore inte helt fel det heller.

Men men jag har lite tid till på mig att fundera. Men det där med böcker skulle jag ha kollat upp redan idag men det blir inte att jag kommer mig för att göra det om jag är själv. Är väl för att jag inte gör så mycket nu för tiden.
Jag har ingen aning om vad jag ska göra. Det är stopp i min lilla hjärna nu. Någon som har en större som vill byta?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0