Ännu mer julkort...

Ja det har blivit några fler. Fast jag önskar att jag gjort mååååånga fler. Imorgon ska mamma sälja kort till mig på Hembygdsgården (tror jag det var) här i Ljusdal. Det är snällt =) Och på söndag ska hon sälja i Ytterhogdal och jag ska sälja på Rena Rama Verkstan. Ikväll är det ljusstillverkning som gäller. Har inte många sånna alls. Måste komma ihåg att köpa näsdukar och prova det.

Hoppas idag blir en bättre dag än igår.


Ja men jag uppdaterar väl då =)

Här kommer några nya kort som jag efter mycket om och men lyckats knåpa ihop. Har gjort lite hundgodispåsar och ljus också men det är inte riktigt färdigt så det får ni inte se än =)
Inkido Limited Edition hos Rena Rama Verkstan

Idag kom dom fiiiina fiiiina nya stämplarna. Jag måste nog handla imorgon =)

Jag försöker göra kort varendaste kväll men det går åt pipsvängen med det. Kort blir gjorde men dom blir såååå fuuuula. Ibland vill jag bara kasta alla grejer åt hel***e.... Men det ska jag väl inte göra.... Ska ladda upp lite kort här imorgon hade jag tänkt.

Men nu ska jag nog lägga mig och försöka sova så jag orkar upp!

Nu börjar det närma sig...

Hoppas hoppas hoppas det trillar ner ett paket från USA i min brevlåda den här veckan. Eller det kommer nog kanske inte till brevlådan utan jag får nog hämta ut det nånstans men hur som helst så hoppas jag att det kommer snart! Och det borde det göra.

Var på Panduro igår och köpte lite nya stämplar för mitt presentkort. Dom var så söta så!

Mamma har lovat att sälja kort, ljus och hundgodis åt mig på en julmarknad så jag kommer nog ha fullt upp dom här veckorna som kommer. Men det är alltid roligare  att göra saker när man vet att det är till något speciellt. Det är svårt att få något gjort tycker jag när man inte vet varför man gör det.... =)

Nu ska jag äta middag. Goda matmuffins som jag bakat.
Grattiskort

Min bonusmammas jobbarkompis fyller år och jag fick äran att göra kortet =) Så här blev det. Min kamera är sämst när man inte knäpper i dagsljus, kortet är mycket finare i verkligheten!


Kort till mamma

Min mamma slutade på sitt jobb i fredags så då köpte jag en blomma och självklart gjorde jag ett litet kort också! Det är så kul att göra kort som är 10x15 ibland, de går så fort att fylla dem =)

Här är i alla fall resultatet. Blev väldigt nöjd och mamma blev glad!


RSS 2.0