Ett nytt kort

Min kära vän fyller år så jag gjorde ett kort och skickade till henne. Hoppas hon blir glad.

Tyvärr blev bilden på kortet ganska dåligt. Och nu är kortet skickat så jag kunde inte ta någon ny.testinlägg

Måste prova för mitt senaste inlägg blev inte publicerat


Under ombyggnad

Usch det går dåligt för mig att göra om. Orkar inte fortsätta just nu så det ser lite konstigt ut. Fixar imorn!


Jag försöker skapa...

...men det går inte så bra. Tänkte söka nån DT-plats men jag har väldigt ont om fantasi. Men det tar sig nog!

Inikdo lottar ut stämplar från deras nya vårkollektion (heter det verkligen så, låter som det är kläder det handlar om...). Självklart kan jag sprida lite gratisreklam om jag har chans att vinna något! Kika in i Inkidos blogg så finns en liten sneak peak på de nya papperen som kommer.

Nu ska jag fortsätta försöka göra kort!


Mitt fina projekt =)

Nu är jag klar med mitt lilla projekt. Blev otroligt nöjd med resultatet. Som vanligt så ska det ju helst ses i verkligheten men det går ju inte alltid så jag får försöka förmedla det till er genom kameran =)

Eftersom Tim Holtz inte behagar tillverka någon förvaring till våra distress refiller så fick jag ta saken i egna händer. Jag har inte så många flaskor men det får plats 24 st i min förvaringslåda.

Jag har använt hård frigolit, 5 cm tjock. Borrat hål i den och klippt hål i svart filt och lagt över för att det ska bli lite snyggare. Ligger även filt i botten för att förhindra att flaskorna går sönder. Lådan köpte jag på bokhandeln här i Ljusdal. Måtten är ca 19x14 cm. Alldeles jättelagom för detta projekt!Så här såg lådan ut från början.Gjort ett rutnät för att hålen ska bli raka när jag borrar. Borrade i kryssen.


Så här ser den färdigborrade frigoliten ut. Borren jag använde var 2,5 cm. Perfekt för distressflaskorna.


Jag använde frigoliten som mall istället för att mäta för att hålen skulle bli exakt som frigoliten.


Hålen blir inte jättejämna när man klipper för hand men det tänkte man inte på när det är klart =)


Frigoliten och filten är på plats i lådan. Limmade fast filten. Nu är det bara flaskorna som saknas =)


Nu är dom i!!!
FÄÄÄRDIG!


Nystädat

Efter en mycket lugn (läs för lugn) nyårskväll så fick jag nån gång efter tolvslaget en otrolig energikick! Satte igång att städa och dona i pysselvrån och i några byråer (så jag kunde gömma det jag inte fick plats med i pysselhyllan).

Så här blev resultatet. Det är naturligtvis mycket finare i verkligheten =) Det ser väldigt tomt ut men vad skönt det är att få bort en massa skräp som man aldrig använder!Inte varit så aktiv

Nej det kan man väl inte säga att jag har varit. Men jag får skylla på att jag inte varit hemma.

Jaha så var julen över en gång till då. Men för varje dag som går så är vi lite närmare nästa jul, det är ju bra!

Min bästa julklapp iår var nog en hårklippning för det behöver jag nog allra mest i hela världen =) Men sen hade jag ju verkligen önskat mig en mobil också men det fick jag inte. Men däremot fick jag en sån här snygg kamera och det är ju inte fy skam det heller. Rosa och fin =)Det känns som att jag aldrig vill göra ett julkort till igen i alla fall!


Förkyld har jag äntligen lyckats bli också. Men inte jätteförkyld. Bara lite halvt.

Nej nu ska jag hitta på något annat att göra.Inte mycket pyssel i detta inlägg

Senaste veckorna har bara känts konstiga.

Orkar inte känna mig konstig och utanför längre.
Varför är det alltid fel på mig?!
Jag kan verkligen ingenting.Nya grejer

Har ju på sistone varit helt värdelös på att uppdatera. Har inte gjort så mycket nytt heller men lite har det blivit. Jag och sambon firade tre år förra onsdagen så då gjorde jag ett litet presentkortshäfte till honom där jag skrev i olika grejer som jag ska göra =) Och självklart lite fler julkort. Sitter ikväll och stressar ihjäl mig för att hinna göra våra egna julkort, har faktiskt god lust att köpa de vi ska skicka men det är fusk tydligen.

Som vanligt är min kamera sämst så bilderna är väldigt dåliga, fel färger och så men jag orkar inte göra nåt åt det.


Detta kort är jätteblått egentligen


Har än en gång liftat Maria för hon gör så fint!


Ännu mer julkort...

Ja det har blivit några fler. Fast jag önskar att jag gjort mååååånga fler. Imorgon ska mamma sälja kort till mig på Hembygdsgården (tror jag det var) här i Ljusdal. Det är snällt =) Och på söndag ska hon sälja i Ytterhogdal och jag ska sälja på Rena Rama Verkstan. Ikväll är det ljusstillverkning som gäller. Har inte många sånna alls. Måste komma ihåg att köpa näsdukar och prova det.

Hoppas idag blir en bättre dag än igår.Ja men jag uppdaterar väl då =)

Här kommer några nya kort som jag efter mycket om och men lyckats knåpa ihop. Har gjort lite hundgodispåsar och ljus också men det är inte riktigt färdigt så det får ni inte se än =)

Inkido Limited Edition hos Rena Rama Verkstan

Idag kom dom fiiiina fiiiina nya stämplarna. Jag måste nog handla imorgon =)

Jag försöker göra kort varendaste kväll men det går åt pipsvängen med det. Kort blir gjorde men dom blir såååå fuuuula. Ibland vill jag bara kasta alla grejer åt hel***e.... Men det ska jag väl inte göra.... Ska ladda upp lite kort här imorgon hade jag tänkt.

Men nu ska jag nog lägga mig och försöka sova så jag orkar upp!


Nu börjar det närma sig...

Hoppas hoppas hoppas det trillar ner ett paket från USA i min brevlåda den här veckan. Eller det kommer nog kanske inte till brevlådan utan jag får nog hämta ut det nånstans men hur som helst så hoppas jag att det kommer snart! Och det borde det göra.

Var på Panduro igår och köpte lite nya stämplar för mitt presentkort. Dom var så söta så!

Mamma har lovat att sälja kort, ljus och hundgodis åt mig på en julmarknad så jag kommer nog ha fullt upp dom här veckorna som kommer. Men det är alltid roligare  att göra saker när man vet att det är till något speciellt. Det är svårt att få något gjort tycker jag när man inte vet varför man gör det.... =)

Nu ska jag äta middag. Goda matmuffins som jag bakat.

Grattiskort

Min bonusmammas jobbarkompis fyller år och jag fick äran att göra kortet =) Så här blev det. Min kamera är sämst när man inte knäpper i dagsljus, kortet är mycket finare i verkligheten!Kort till mamma

Min mamma slutade på sitt jobb i fredags så då köpte jag en blomma och självklart gjorde jag ett litet kort också! Det är så kul att göra kort som är 10x15 ibland, de går så fort att fylla dem =)

Här är i alla fall resultatet. Blev väldigt nöjd och mamma blev glad!Om

Min profilbild

Adele

    Idag

    Denna månad

    Totalt (sen 080412)

RSS 2.0