CC-bidrag för första gången =)

Här är det jag hann med. Har ju varit på målarkurs hela helgen så jag har knappt suttit vid datorn nånting alls. Det verkar ju verkligen jätteroligt det här med CC:arna så det var så himla synd att jag inte kom på tidigare att jag skulle vara med =( Men det kommer antaligen fler gånger. Jaja här kommer mina två bidrag i alla fall. Bilderna blev tyvärr jättedåliga då min kamera är helt kass och färgerna blir helt förvrängda när blixten sätter igång och blixtrar =(




Kommentarer
Postat av: Lisbet

Hej!



Jag har smitit från allt och är ute på bloggrunda från bloggen; http://minbloggrunda.blogspot.com/. Sprid den gärna till andra.



Det var länge sedan jag tog mig tid att riktigt surfa runt. Jag har till sist scrappat lite papper och gjort några bokmärken och post it – lapps album.

Välkommen in till mig och titta;

http://articsisters.blogspot.com/



Ha det bäst

2008-10-14 @ 20:26:29
URL: http://articsisters.blogspot.com/
Postat av: Anki

Superfint kort du gjort med hänglarna. Satt själv och målade samma motiv igår kväll. Skall försöka få klart kortet ikväll. Du frågade angående SU - min väninna har skickat paketet från Chicago och markerat Gift på den göran lappen. Då har det kommit direkt hem till mig. Lycka till + skall bli spännande att se vad du beställt! Kram - Anki

2008-10-15 @ 10:03:56
URL: http://www.bargman.blogspot.com/
Postat av: Jenniiz

Vilka härliga kort du har gjort. har oxå beställt lite hÄnglar stämplar nu, tom fått tag på två som inte går att beställa via shopåen oxå - så må tro att jag är lycklig nu!!!!!



Kramar

2008-10-16 @ 10:47:52
URL: http://jenniizpyssel.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0